Translate

marți, 8 ianuarie 2013

Romania te iubim ca ca tine nu gasim!!!!

Nu am mai scris de multa vreme pe aici si as vrea sa ma apuc sa o fac din nou, fiindca am destul de multe lucruri noi de impartasit....dar o sa incep cu cel mai recent...acum 7 saptamani m-am angajat la o firma in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite....toate bune si frumoase.
Sa pot conduce aici imi trebuie un permis de conducere scris in araba, deci trebuie sa imi schimb permisul de conducere....buuun.... trimit soferul la Ambasada rromaniei sa imi traduca permisul din romana in araba. Se intoarce si imi spune ca au zis ca trebuie sa ma duc personal...oare de ce? Asa ca sun si le spun ca trebuie sa imi schimb permisul de conducere si am nevoie de traducerea si legalizarea permisului din romana in araba...imi spune ca nu au traducator de araba (ca vorba aia, vorbeam cu ambasada rromaniei la Paris) si ca nu e nici o problema, ca mi-l traduc in engleza si pe urma pot sa il traduc in araba...si ca ma costa 385 de lei!
Nu scriu mai mult fiindca nu am ce sa comentez pe tema asta, vreau doar sa multumesc ambasadei ca ajuta romanii de pretutindeni....cred ca ma duc sa imi depun actele de cetatenie araba si nu imi mai trebuie traduceri din romana!